Cautare

4066 de rezultate pentru "note examen suplinitori 2009 tulcea" (5.44 secunde)
- In alta situatie, daca visezi ca plangi si ca esti foarte speriat si deznadajduit in vis inaintea unui examen important, este semn ca vei lua acel examen cu brio si te vei bucura de roadele muncii tale, pe care le vei culege asemeni lacrimilor din vis.
Infiorata de emotie, ca o scolarita nu prea pregatita pentru examen, Romania a mai trecut de un test european. ... Marele examen va fi dat de Romania la urmatoarele materii, astfel enuntate de premierul Calin Popescu-Tariceanu:
Spun ca nu mi se pare o asa de mare dificultate sa scrii citeva rinduri despre caracteristicile a doua curente literare, care si memorate aduceau in hirtiile de examen raspunsuri de cel putin doua pagini.
Legal, permisul de port-arma poate fi obtinut dupa ce solicitantul face cursuri si sustine un examen la o Asociatie de Vanatori, examen ce cuprinde legislatia in vigoare privind uzul de arma, dar si cunostinte despre speciile ce pot fi vanate si obligatiile ce-i revin vanatorului.
- Se rezolva cu admiterea unui examen ce dureaza 20 de minute, la care trebuie sa aveti minim 13 intrebari corecte din 15. Nesustinerea acestuia prelungeste perioada cu inca 30 de zile, dupa care va puteti ridica permisul fara examen.
Tulcea 14-septembrie; ... "Am cantat si am trait prin versuri si note muzicale. Am iubit si am suferit prin cuvinte. Ma gasisem pe mine in muzica.
Sala Casei de Cultura a Sindicatelor a gazduit duminica, 4 noiembrie, intalnirea reprezentantilor conservatorilor din judetele Galati, Braila, Vrancea, Bacau, Tulcea si Calarasi, prilejuita de lansarea oficiala a candidatului conservator galatean Picu Apostol Roman pentru alegerile europarlamentare.
In toamna lui 2009 a ignorat pur si simplu majoritatea parlamentara si l-a mentinut ca premier pe Emil Boc. ... Note:
In baza acestei note de acceptare, AFM suporta 90% din cheltuieli pentru locuintele private, 60% daca beneficiarul este o institutie de stat si jumatate daca solicitantul este o firma. ... Potrivit acestuia, programul va incepe in data de 5 ianuarie 2009 si se va derula pana la 5 decembrie 2009.
El a aratat ca primul "examen" al Guvernului este constructia bugetara.
In aceasta categorie il mentionam pe senatorul Dan Nicolae Rahau, care de aceasta data nu mai figureaza pe listele din Constanta, ci pe cele din Tulcea.
Primarul comunei constantene 23 August, Mugurel Mitrana (foto), a fost "tras pe dreapta" de politistii tulceni, in timp ce se intorcea spre casa. Din fericire, edilul nu a fost decat "tinta" unor controale de rutina a politistilor din Tulcea.
Cursurile sunt suspendate si in judetele Braila, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Buzau, Tulcea si partial in Dambovita, a anuntat ministerul Educatiei.
Vincenzo Mancin, Garbin Mauro si Vittorio Cacciatori sunt la cea de a cincea calatorie pe bicicleta, anul acesta ei urmarind sa parcurga 1.150 kilometri, trecand prin Romania si Bulgaria ca ambasadori ai prieteniei intre Rovigo si Tulcea si Porto Viro si Mangalia.
"Nu poti sa stii dintr-un fotoliu de la Bucuresti ce se intampla in o comuna" "Am discutat in principiu proiectele de infrastructura si de alta natura pe care judetele componente ale euroregiunii 2SE, respectiv, Constanta, Braila, Constanta, Buzau, Vrancea si Tulcea le vor accesa incepand cu 1 ianuarie 2007 din fondurile structurale europene.
Milioane de euro au plecat astfel fara nici o licitatie catre firma sibiana, iar DADL a tinut mortis sa respecte acest obicei, oferind in aceeasi zi doua contracte de cate 47.996,8 RON (fara TVA), pentru suprainaltarea si consolidarea unor diguri din Tulcea.
Cum la sarbatorirea acestui eveniment de o importanta deosebita in consolidarea statului national roman se adauga si faptul ca anul 2008 a fost desemnat Anul International al Multilingvismului si Anul International pentru Dialog Multicultural, Prefecturile Constanta si Tulcea si-au unit fortele - alaturi de alte institutii reprezentative, precum Consiliile Judetene si institutiile din subordine, universitatile "Ovidius", "Andrei Saguna", "Spiru Haret" si "Dimitrie Cantemir", etc.
Acesta a declarat, joi, la Tulcea, ca nu crede ca solutia de a acorda bugetarilor 10 zile de concediu fara plata este cea corecta, apreciind ca ar trebui facute testari ale angajatilor, in baza carora "cei foarte buni" sa ramana, cei "slabi" sa plece.
Biroul Permanent al Senatului a decis marti, in unanimitate, sa dea curs memorandumului a 6 senatori din judetele Constanta si Tulcea prin care acestia solicitau organizarea unei sedinte solemne a Senatului la Constanta, cu prilejul implinirii a 130 de ani de la consfintirea, prin lege, a revenirii Dobrogei la Romania si a 100 de ani de la acordarea drepturilor politice locuitorilor din aceasta regiune.
Zeci de persoane au fost ranite, iar alte patru au murit joi dimineata la Tulcea, dupa ce un autobuz s-a rasturnat de pe un dig care face legatura cu zona industriala a orasului.
google-analytics.com